fbpx

Sähkölaitteiden huoltoasentajia Varsinais-Suomeen

Titteli


Osasto: Ammattikeittiöhuolto
Työpaikat: Sähkölaitteiden huoltoasentajia Varsinais-Suomeen
Työsuhde: Toistaiseksi, vakituinen
Hakemukset: 31.5.2022

Etsimme yritykseemme vakituiseen työsuhteeseen sähkölaitteiden asentajia toimimaan ammattikeittiölaitteiden huoltoasentajina Raisiossa sijaitsevaan toimipisteeseemme liiketoiminnan vahvassa kasvutilanteessa.

 

Vuonna 1971 perustetun suomalaisen perheyritystaustaisen yhtiön palvelut keskittyvät kylmä- ja pakkastilojen, jäähdytyksen, lämmityslaitteistojen sekä ammattikeittiölaitteiden huolto-, korjaus- ja asennustehtäviin. MV-Jäähdytys Oy työllistää nykyään jo lähes 200 alan ammattilaista Pirkanmaalla, Uudellamaalla, Varsinais-Suomessa sekä Keski-Suomessa.

 

Työnantajana MV-Jäähdytys Oy on työntekijän suuntaan kannustava, joustava, rohkea ja vastuullinen. Kaikessa tekemisessämme on loppupeleissä kyse asenteesta, joka kuuluu MV-Jäähdytyksen perusluonteeseen. Mitä tahansa yhtiössämme tehdään – se tehdään hyvin. Samalla hyvällä ja reilulla asenteella huolehdimme, koulutamme ja kannustamme työntekijöitämme ja annamme avaimet sinulle onnistumiseen työssäsi kaikin tavoin.

 

Työnkuvaus

 

Tässä tehtävässä vastuullasi on hoitaa itsenäisesti tilausten mukaisia ammattikeittiölaitteiden huoltoja, asennuksia, vikakeikkoja sekä erilaisia kartoituksia. Vastaat osaltasi laadukkaasta palvelusta asiakkaan suuntaan – juuri sinun työ ja palvelu jättää asiakkaalle suurimman muistijäljen.

 

Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 8-16 välissä (säännöllinen työaika 7,5 h/pv), mutta vaihtelee jonkin verran asiakastarpeiden mukaisesti. Mahdollisuus osallistua yrityksen ammattikeittiöhuollon päivystysrinkiin katsotaan hakiessa selkeäksi eduksi.

 

Tarjoamme

Saat käyttöösi nykyaikaiset työvälineet, ajoneuvokaluston ja lähellä olevan tuen esimieheltäsi sekä sisäiseltä tekniseltä tueltamme onnistuaksesi työssäsi parhaalla mahdollisella tavalla. Et ole yksin työtilanteissa ja teknisten pulmien ratkaisussa, vaan näitä ratkotaan yhdessä oman tiimisi ja työnjohtajasi kanssa. Saat myös kattavan perehdytyksen työhösi ja jatkossa kehität osaamistasi erilaisten koulutuspolkujen kautta säännöllisesti. Haluamme tarjota työntekijöillemme myös mahdollisuuksia kehittyä uralla, joten tästä roolista voi olla mahdollista työllistyä jatkossa yrityksemme sisällä myös esimerkiksi kylmä- tai sähkötekniikan puolelle.

Työsuhteeseen kuuluvat myös kattavat työsuhde-edut. Näistä esimerkkeinä kattava vapaa-ajan tapaturmavakuutus koko henkilöstölle, laaja työterveyshuolto, liikunta- ja hierontaetu sekä tietenkin yhteiset tiimien ja alueorganisaatioiden aktiviteetit.

 

Mitä sinulta edellytetään ja toivotaan tehtävässä menestymisessä?

 

Edellytämme sinulta tehtävään sopivaa sähköalan koulutusta (esim. sähkö- ja automaatioasentaja, elektroniikka-asentaja) sekä aiempaa työkokemusta vähintään muutaman vuoden ajalta esimerkiksi jostain näistä tehtävistä:

  • Ammattikeittiölaitteiden huolto- ja asennustehtävistä
  • Kodinkonehuollon tai automaatioratkaisujen tehtävistä
  • TAI omaat ylipäätänsä mahdollisuudet ratkaista erilaisia teknisiä ongelmia, olivatpa ne sitten sähköisiä tai mekaanisia.

 

Kokemus teollisuuden laitteista ja koneista sekä E3 A kylmälupa katsotaan eduksesi hakemuksessasi, mutta nämä eivät ole suoraan edellytyksiä tehtävässä onnistumisessasi.

Omaat asiakaspalveluhenkisen asenteen etkä pelkää tarttua monipuolisiin työtehtäviin. Sinulla löytyy tilannetajua, järjestelmällisyyttä sekä ratkaisukeskeinen tapa toimia erilaisissa haastavissakin tilanteissa kokonaistilanne huomioiden. Toimit tiiviissä yhteistyössä myös kollegoidesi ja tiimikavereidesi kanssa. Haluat tarvittaessa tukea myös heitä sekä yhdessä tiimiäsi kokonaisuutena onnistumaan. Avoimelle ja motivoituneelle työyhteisölle työn sujuvuus ja erinomainen asiakaspalvelu ovat kunnia-asioita.

 

It-taitosi ovat kohtalaiset, ymmärrät englantia ainakin kohtuullisesti (laitteiden asennus- ja käyttöohjeet takia osaksi) ja sinulla on vähintään B-luokan ajokortti.

 

Lisätiedot ja hakeminen tehtävään

 

Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen alla olevalla lomakkeella tai osoitteeseen rekry@mv-jaahdytys.fi. Otsikoi hakemuksesi Huoltoasentaja-Raisio.
Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointipäällikkö Maarit Syrjä, p. 050-435 6244, maarit.syrja(at)mv-jaahdytys.fi ja  Varsinais-Suomen Aluejohtaja Tatu Salminen p. 0400-825140, tatu.salminen(at)mv-jaahdytys.fi.

Lähetä hakemus

X

Tarjouspyyntö

  • Max. tiedoston koko: 128 MB.