fbpx

Hotelli- ja ravintola-ala

Tarjoamme asiakkaillemme keskeytyksetöntä liiketoimintaa nopeilla huolloilla ja hyvällä tavoitettavuudella.

Mitä me teemme

Jäähdytys

Jäähdytämme tiloja. Hotelleissa tyypillinen ratkaisu on vedenjäähdytysjärjestelmä ja ravintoloissa ilmalämpöpumppu. Ammattikeittiöissä asennamme, huollamme ja korjaamme ilmastoinnin jäähdytyslaitteiden lisäksi myös elintarvikepakastimet ja kylmiöt.

Lämmitys

Asiakkaalle valitaan asiakkaan käyttötarpeen perusteella valittu paras lämmitysjärjestelmä. Huollamme ja korjaamme kaikki lämpöpumput ja lämmöntalteenottolaitteistot.

Ammattikeittiöt

Asennamme ja huollamme kaikki ammattikeittiön laitteet aina padoista jääpalakoneisiin. MV-Jäähdytykselle voi keskittää kaikki huoltoyhtiötarpeet laite- ja merkkiriippumattomasti.

Mitä me tarjoamme

 

Asiakkaitamme ovat hotellit, motellit ja majatalot, keskus- ja palvelukeittiöt, kahvilat, pikaruokaravintolat, fine dining -ravintolat, henkilöstöravintolat, koulut, päiväkodit, palvelukodit, terveyskeskukset, paistopisteet, grillit, terassit, leipomot, hotellit ja huoltoasemat.

 

  • Jäähdytämme aulatiloja, hotellihuoneita, serveritiloja, kylpyläosaston kylmäaltaita ja saunojen lauteita useimmiten samalla järjestelmällä.
  • Huollamme, asennamme ja korjaamme kaiken ravintolakylmän kuten elintarvikekylmiöt ja pakastehuoneet, kylmäkaapit, vitriinit, salaatti- ja juoma-altaat sekä ruokailutilat.
  • Huollamme, asennamme ja korjaamme ravintolan kaikki kuumat laitteet kuten tunnelitiskikoneet, uunit, padat, raekoneet, lajittelukoneet sekä lämpimät kuljetusvaunut.
  • Lämmitämme kiinteistöjä ja allasosastovesiä
  • Tutkimme mahdollisuuksia lämmöntalteenottoratkaisujen suhteen, jotta jäähdytyksen myötä syntyvä lämpöenergia voidaan käyttää ravintola- ja hotellikokonaisuuksien hyödyksi.
  • Tarjoamme vuosihuoltosopimuksia kuumiin ammattikeittiölaitteisiin, elintarvikekylmiöihin ja pakkasiin sekä jäähdytyslaitteistoihin. Säännöllisillä huolloilla varmistetaan laitteiston pitkä käyttöikä ja energiatehokkuus.
  • Huollamme pyydettäessä myös ilmanvaihtokoneet

 

Tarjoamme asiakkaillemme siis vaivattomuutta vuosihuoltosopimuksillamme, ripeillä vikakorjauksillamme, ammattilaisten tekemillä laiteasennuksilla sekä avaimet käteen -periaatteella tehdyillä projektitoimituksillamme.

Kyllä voitte. Asennamme, huollamme ja korjaamme kaikki keittiön kylmät ja kuumat laitteet. Lisäksi jäähdytämme asiakkaiden ruokailutilan ilmastoinnin. Monessa ammattikeittiössä kilpailutetaan laitevalmistajat, joten laitemerkkejä on useita. Juuri tässä vahva ammattitaitomme tulee esiin.

Liikumme kaikkialle Suomeen keskimäärin 2h vasteajalla. Tilannekohtainen kiireellisyys ja asiakkaan ydintoimintojen suojaaminen sanelevat aikataulun.

Saa kyllä, pyydä meiltä tarjous!

Me pidennämme laitteiden elinkaarta ja parannamme niiden toimintavarmuutta. Huollettuja laitteita ei tarvitse korjata eikä korvata yhtä usein eikä liiketoimintaan tule turhia keskeytyksiä. Pitkällä tähtäimellä asiakas säästää aina selvää rahaa. Lisäksi huollot parantavat merkittävästi laitteiden energiatehokkuutta.

Huollamme kaikki markkinoilta löytyvät laitemerkit.

Kyllä, vaikka laiteasennuksissa olemme usein työmaan viimeinen toimija. MV kommunikoi jatkuvasti työmaapäällikön kanssa ja kirittää myös muiden toimijoiden tekemistä. Ylivertainen joukkuehenkemme ja periksiantamattomuutemme takaa sen, että lisäkäsiä saadaan tarvittaessa aina eivätkä yön pikkutunnitkaan ole meille vieraita. Teemme kaikkemme asiakkaidemme menestyksen eteen.

Uusissa laitteissa on pääsääntöisesti aina laitevalmistajan antama määräaikainen takuu, jolloin laitevalmistaja on velvollinen korjauttamaan laitteeseen tulleet viat. Takuuajan päättyessä ravintoloitsijan on suositeltavaa solmia huoltosopimus. Huoltosopimuksen myötä MV-Jäähdytys hoitaa ja dokumentoi kalkinpoistot, tarkistukset, mittaukset, säädöt, korjaukset ja vuototarkastukset ajallaan. Asiakas ostaa laitteilleen ylläpidon vaivattomuutta ja pitkää käyttöikää.

Sankaritarinat

Soita huoltopäivystysnumeroomme, avoinna 24/7

020 786 1900

Tilaa huolto, vastaamme arkisin 7-16

Huoltotilaus
X

Tarjouspyyntö

  • Max. tiedoston koko: 128 MB.