fbpx

Kiinteistönhuolto ja asunto-osakeyhtiöt

Tarjoamme laitteille pitkää ja energiatehokasta käyttöikää, tyytyväisiä asukkaita ja turvallista arkea.

Mitä me teemme

Jäähdytys

Jäähdytämme kiinteistöjen ilmastointia, varastotiloja sekä serveritiloja. Huollamme ilmanvaihtokoneita ja tuotamme olosuhdehallintaratkaisuja mm. terveydenhoitosektorille.

Lämmitys

Tarjoamme lämmitysratkaisuja maalämpö-, ilmalämpö-, ilmavesilämpö- sekä monikäyttölämpöpumpuilla. Energiatehokkaisiin palveluihimme kuuluu olennaisesti myös poistoilmalämpöpumput, joilla otetaan jäähdytetystä ilmasta lämpö talteen ja käytetään se kiinteistön muissa lämmitystarpeissa.

Ammattikeittiöt

Asennamme ja huollamme kaikki kahviloiden, ravintoloiden, majoitustoimijoiden sekä toimitilakeskittymien suurkeittiöiden kuumat ja kylmät laitteet. MV-Jäähdytykselle voi keskittää kaikki huoltoyhtiötarpeet laite- ja merkkiriippumattomasti.

 

Mitä me tarjoamme

 

 

Asiakkaitamme ovat yksityiset ja julkiset kiinteistöt.

 

  • Jäähdytämme asuinhuoneistojen, liiketilojen, toimistojen ja julkisten tilojen ilmastointia, kellarikylmiöitä sekä varastotiloja
  • Rakennamme ja huollamme jäähdytysjärjestelmiä sekä olemassa oleviin että vasta rakenteilla oleviin kiinteistöihin
  • Huollamme, asennamme, korjaamme ja vuototarkastamme kaikki maalämpö- ja muut lämpöpumput
  • Huolehdimme kylmälaitteenomistajan lakisääteisistä velvoitteista
  • Modernisoimme jäähdytys- ja lämmitysjärjestelmiä sekä kellarikylmiöitä
  • Hyödynnämme esimerkiksi VRF- ja vedenjäähdytysjärjestelmiä, erillisiä kompressorilauhduttimia, maalämpöpumppuja, poistoilmalämpöpumppuja sekä muita asiakkaan tarpeen ja tavoitteen perusteella valittuja laitteistoja

Tarjoamme isännöitsijöille, huoltopäälliköille ja työmaamestareille uusia, luotettavia työkavereita. MV-Jäähdytys hoitaa vankalla ammattitaidollaan laitteenomistajan lakisääteiset velvoitteet, asentaa ja ylläpitää hyvinvoivia ja energiatehokkaita laitteistoja sekä ratkaisee nopeasti ne kaikkein kinkkisimmätkin vikatilanteet.

 

Yksi kumppani kykenee hoitamaan laiteasennukset, modernisoinnit, ennakkohuollot, lakisääteiset vuototarkastukset sekä äkilliset korjaustarpeet järkihintaan. MV-Jäähdytys huoltaa, asentaa ja korjaa kaikki lämpöpumput, jäähdytyslaitteistot, kylmä- ja pakkastilat sekä ammattikeittiölaitteet.

Kyllä. Huollamme, vuototarkastamme ja modernisoimme kaikki markkinoilta löytyvät lämpöpumppuratkaisut.

Olemme huoltaneet, asentaneet ja korjanneet ilmastoinnin jäähdytyslaitteita jo vuodesta 1971. Vedenjäähdytys- ja VRF-järjestelmiin liittyvä ammattitaitomme on erityisen vahvaa ja työskentelemme kilpailukykyisin hinnoin.

Emme ole 50 vuoden aikana törmänneet yhteenkään laitteeseen, jota emme olisi kyenneet korjaamaan. Huollamme kaikki markkinoilta löytyvät laitemerkit, sillä tekniikka ja prosessit ovat laitevalmistajien kesken pohjimmiltaan samat. Toimimme useiden laitevalmistajien luotettuna takuuhuoltoliikkeenä ja käymme tasaisin väliajoin erikoislaitteiden käyttökoulutuksissa.

Kyllä. Teemme kylmäsuunnittelua ja uudisasennuksia vuoden jokaisena kuukautena.

Asioimme usein teknisesti osaavien asiakkaiden kanssa, joten yhteisten tavoitteiden asettaminen kiinteistön arvon, kustannusten ja elinkaariajattelun mukaisesti on helppoa. Kommunikointi on siis näissä asiakkuuksissa kaiken a ja o. Kiinteistöstä vastaava ei ehdi hoitaa kaikkea itse, mutta kaikesta pitäisi silti pysyä kartalla. Keskustelu ja ajan tasalla pitäminen ovat hinta-laatusuhteelta oikean ja osaavan palvelun lisäksi kaikkein tärkeimpiä asioita.

F-kaasupohjaisia kylmälaitteita voivat huoltaa vain Tukesin rekisterissä olevat kylmälaiteliikkeet. Suuremmille, esimerkiksi kiinteistöjen kylmälaitteille on säädetty vuototarkastusvelvoite, joiden teettämisestä vastaa kylmälaitteen omistaja. Vuosittaisten tarkastusten määrä lasketaan kylmäaineen määrän ja laadun perusteella. MV-Jäähdytys tekee jokaisesta tarkastuksesta kirjauksen laitteen kyljessä olevaan vuototarkastusdokumenttiin sekä sähköistettyyn laitekohtaiseen huoltopäiväkirjaansa.

Vastuullinen ja pätevä toimija selvittää lämmöntalteenoton mahdollisuuden ja kannattavuuden. Suunnittelemme, toteutamme ja huollamme kiinteistöjen ja asunto-osakeyhtiöiden lämmöntalteenottolaitteistoja.

Sankaritarinat

Soita huoltopäivystysnumeroomme, avoinna 24/7

020 786 1900

Tilaa huolto, vastaamme arkisin 7-16

Huoltotilaus
X

Tarjouspyyntö

  • Max. tiedoston koko: 128 MB.